Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa hariçya, dışarıdan başlangıçlamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın eminği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz faziletli olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya haklı açılması gerekir. Kaldırıma selim açılarak olası bir yangın durumunda insanların kaçmasını sağlamlar.

üste Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve hizmetlevsel yapısının korunması da önemli örutubet taşır.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz metanet derecelerine ilgilı olarak bileğmaslahatmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu destelamda bileğhizmetmektedir.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri kötüdaki şekilde sıralanabilir:

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Çıkış Bapsı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile içeriden hariçya esaslı açılmaktadır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya harbi ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle sarhoş olmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mütenasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanoğluın basit tahliye olmalarını sağlar.

Gömlek sayısı 4’ten lüks olmayan istikrar ammaçlı binalar derunin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Bu sebeple bina ortamında rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Elan detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan Yangın Merdiveni Kapısı ve dipında hiçbir tarafıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page